Home Επικαιρότητα Οι Κρατικές Ενισχύσεις Περιφερειακού Χαρακτήρα θα Είναι Αυξημένες για την Περίοδο 2022 – 2027
Οι Κρατικές Ενισχύσεις Περιφερειακού Χαρακτήρα θα Είναι Αυξημένες για την Περίοδο 2022 - 2027.

Οι Κρατικές Ενισχύσεις Περιφερειακού Χαρακτήρα θα Είναι Αυξημένες για την Περίοδο 2022 – 2027

Αυξημένες από 5% έως και 25% θα είναι οι κρατικές ενισχύσεις περιφερειακού χαρακτήρα για το διάστημα 2022 – 2027 συγκριτικά με τα ποσοστά που ισχύουν στην τρέχουσα περίοδο.

Τα νέα ποσοστά ενισχύσεων θα φτάνουν δυνητικά έως 60% για τις μεγάλες επιχειρήσεις, 70% για τις μεσαίες και 80% για τις μικρές επιχειρήσεις.

Αυτό προβλέπουν οι κατευθυντήριες γραμμές για τις ενισχύσεις περιφερειακού χαρακτήρα, οι οποίες προσδιορίζουν ένα πλαίσιο παροχής κρατικών ενισχύσεων συμβατών με την εσωτερική αγορά, που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θα ισχύσουν μέχρι το τέλος του 2027.

{module title=”Adsence article”}

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το νέο πλαίσιο προβλέπει αυξημένα ποσοστά ενίσχυσης για τις 12 από τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας.

{module title=”Υπογραφή”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων