Home Επικαιρότητα Ρεαλιστικά Φιλόδοξο, Σύγχρονο και Εξωστρεφές το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
Ρεαλιστικά Φιλόδοξο, Σύγχρονο και Εξωστρεφές το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Ρεαλιστικά Φιλόδοξο, Σύγχρονο και Εξωστρεφές το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

Απαραίτητη είναι η ανάγκη της επιτάχυνσης των διαδικασιών ενεργοποίησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης και της ταχύτερης δυνατής εκταμίευσης των πόρων του.

Με τα σημερινά δεδομένα της πανδημίας, ενδεχόμενες καθυστερήσεις θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην ανάκαμψη της οικονομίας και παράλληλα θα στείλουν αρνητικό σήμα ως προς τις ικανότητες της Ευρώπης να αντιμετωπίσει έγκαιρα και αποτελεσματικά τις τρέχουσες προκλήσεις.

{module title=”Adsence article”}

Προς το παρόν, η Ελλάδα έχει επιδείξει ταχύτητα, σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα, έχοντας προχωρήσει σημαντικά το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, το οποίο είναι ρεαλιστικά φιλόδοξο, σύγχρονο και εξωστρεφές, αλλά για την επιτυχία του άμεσα χρειάζονται οι πόροι, που θα προκύψουν από την ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης.

Ιωάννης – Ευάγγελος Χαραμής
Χαραμή ΑΕ
www.MedicalManage.gr 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων