Home Επικαιρότητα Μείωση στο Έλλειμμα Εμπορικού Ισοζυγίου
Μείωση στο Έλλειμμα Εμπορικού Ισοζυγίου

Μείωση στο Έλλειμμα Εμπορικού Ισοζυγίου

Μείωση 33,2% καταγράφηκε στο έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου της Ελλάδας τον Φεβρουάριο του 2021, καθώς σημειώθηκε αύξηση της αξίας των εξαγωγών (+8,5%) σε συνδυασμό με μείωση εκείνης των εισαγωγών (-7,8%).

Ειδικότερα, από τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για τις εμπορευματικές συναλλαγές προκύπτουν τα εξής:

Η συνολική αξία των εισαγωγών-αφίξεων ανήλθε στο ποσό των 4.022,2 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο του 2021 έναντι 4.362,6 εκατ. ευρώ τον ίδιο μήνα του 2020, παρουσιάζοντας μείωση 7,8%.

{module title=”Adsence article”}

Η συνολική αξία των εξαγωγών-αποστολών ανήλθε στο ποσό των 2.880,6 εκατ. ευρώ έναντι 2.654,2 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο του 2020, παρουσιάζοντας αύξηση 8,5%.

{module title=”Υπογραφή”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων