Home Επικαιρότητα ΔΩΡΕΑΝ Mεταφορά με TAXI στα Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής
ΔΩΡΕΑΝ Mεταφορά με TAXI στα Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής.

ΔΩΡΕΑΝ Mεταφορά με TAXI στα Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής με το Ραδιοταξί Kosmos 18300 με τους 2.300 οδηγούς και την υποστήριξη των ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΡΑ, PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, MEDICAL management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ με τον συντονισμό της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ συνεργούν σε μια υψηλού κύρους Κοινωνική Δράση.

Η Κοινωνική αυτή Δράση αφορά τη ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με TAXI στα Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής από 15 Μαρτίου έως και 31 Μαΐου 2021, ατόμων με προβλήματα υγείας και κινητικότητας.

Η όλη διαδικασία των ραντεβού για τις μεταφορές θα γίνεται 24/7 από το τηλεφωνικό κέντρο του Ραδιοταξί Kosmos 18300 και θα εξυπηρετεί τα άτομα με προβλήματα υγείας, που θα έχουν προκαθοριστεί από τις αρμόδιες αρχές.

Με τη Χορηγία των:

ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ Lilly

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΡΑ

Με τη Συνεργασία των:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Χαραμή ΑΕ

 

 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων