Home Επικαιρότητα Βραβεία Iatronet – Υγεία + Ομορφιά 2021
Βραβεία Iatronet – Υγεία + Ομορφιά 2021

Βραβεία Iatronet – Υγεία + Ομορφιά 2021

Με ιδιαίτερη χαρά, το www.iatronet.gr και το Περιοδικό Υγεία + Ομορφιά ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των Βραβείων Iatronet – Υγεία + Ομορφιά 2021, για τα καλύτερα προϊόντα Φαρμακείου, στις κατηγορίες Δερμοκαλλυντικών, Προϊόντων Διατροφής και Προϊόντων Υγείας.

Οι νικητές αναδείχθηκαν μέσα από μία απόλυτα διαφανή διαδικασία, αποκλειστικά και μόνο από online ψηφοφορία του κοινού, χωρίς κριτική επιτροπή.

Ψήφισαν 8.500 και πλέον καταναλωτές από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.vraveia.gr, μεταξύ 4/1/2021 και 7/2/2021.  Ο κάθε συμμετέχων ψήφισε το καλύτερο κατά τη γνώμη του προϊόν, σε κάθε μία από τις 12 συμμετέχουσες υποκατηγορίες, συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε κλήρωση.

Η κλήρωση ανέδειξε 74 τυχερούς που κέρδισαν δώρα  συνολικής αξίας άνω των 3.700€. Τα ονόματα των τυχερών έχουν ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.vraveia.gr .

Περισσότερες πληροφορίες:

Όμιλος Media2day

Έφη Συμεωνίδου

Τ. 210 685 6120

symeonidou@iatronet.gr

https://www.iatronet.gr/

https://www.mama365.gr/

https://www.euro2day.gr/

https://www.in2life.gr/

Χαραμή ΑΕ

Αντώνης Σακάλογλου

Τ. 210 984 3274

a.sakaloglou@Charami-SA.gr

https://y-o.gr/

https://www.PharmaManage.gr/

https://www.MedicalManage.gr/

https://Paradosi-Tora.gr/

https://eLearning-PharmaManage.gr/

https://Charami-SA.gr/

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων