Home Επικαιρότητα Εξειδικευμένα Κλιμάκια θα Αναλάβουν τον Εμβολιασμό Όσων Ατόμων δεν Μπορούν να Μετακινηθούν
Εξειδικευμένα Κλιμάκια θα Αναλάβουν τον Εμβολιασμό Όσων Ατόμων δεν Μπορούν να Μετακινηθούν

Εξειδικευμένα Κλιμάκια θα Αναλάβουν τον Εμβολιασμό Όσων Ατόμων δεν Μπορούν να Μετακινηθούν

Toν εμβολιασμό των ατόμων με αναπηρία και των ηλικιωμένων που δεν μπορούν να μετακινηθούν προτίθεται να αναλάβει ο ΙΣΑ και η Περιφέρεια Αττικής, διαθέτοντας στο υπουργείο Υγείας, τα εξειδικευμένα κλιμάκιά τους, προκειμένου να συμβάλουν στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού.

Πρόκειται για δύο ασθενοφόρα και 10 κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι, στελεχωμένες με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σχολιάζοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή η ευαίσθητη ομάδα του πληθυσμού που κινδυνεύει από τις επιπλοκές της Covid-19 λοίμωξης, ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης τόνισε ότι «πρέπει να προηγηθεί στον εμβολιασμό».

Επισήμανε δε ότι το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Κινητών Ομάδων έχουν διενεργήσει όλους αυτούς τους μήνες εκατοντάδες rapid test συμβάλλοντας σημαντικά στην επιδημιολογική επιτήρηση του Λεκανοπεδίου.

«Είμαστε κοντά στον κάθε πολίτη της Αττικής και ειδικά σε εκείνους που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη», τόνισε.

{module Υπογραφή ΑΠΕ – ΜΠΕ}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων