Home Επικαιρότητα Ξεπερνάει το 70% η Δήλωση Συμμετοχής των Ιατρών στον Εμβολιασμό Κατά της COVID-19
Ξεπερνάει το 70% η Δήλωση Συμμετοχής των Ιατρών στον Εμβολιασμό Κατά της COVID-19.

Ξεπερνάει το 70% η Δήλωση Συμμετοχής των Ιατρών στον Εμβολιασμό Κατά της COVID-19

Μέχρι στιγμής τα νούμερα συμμετοχής στον εμβολιασμό κατά της covid-19 των υγειονομικών, καθώς συνεχίζεται η καταγραφή, είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά, τόνισε εχθές κατά την ενημέρωση για την πανδημία, ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Γίνεται, είπε, μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και αμφιβολίας για τον εμβολιασμό των υγειονομικών και επανέλαβε ότι οι υγειονομικοί είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης και είναι η πρώτη ομάδα του πληθυσμού που θα εμβολιαστεί σε λίγες ημέρες.

«Τα νούμερα που έχει το υπουργείο Υγείας από την καταγραφή για τον εμβολιασμό των υγειονομικών είναι ενθαρρυντικά.

Στους ιατρούς ξεπερνάει το 70% η δήλωση συμμετοχής στον εμβολιασμό», είπε ο κ. Κοντοζαμάνης και εξήγησε ότι η δήλωση συμμετοχής γίνεται για την καλύτερη προετοιμασία διεξαγωγής του εμβολιασμού στα νοσοκομεία.

{module Υπογραφή ΑΠΕ – ΜΠΕ}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων