Home Επικαιρότητα Η Roche Hellas Ενισχύει το Δυναμικό της με Νέους Πτυχιούχους Μέσω του Προγράμματος Management Trainee
Η Roche Hellas Ενισχύει το Δυναμικό της με Νέους Πτυχιούχους Μέσω του Προγράμματος Management Trainee.

Η Roche Hellas Ενισχύει το Δυναμικό της με Νέους Πτυχιούχους Μέσω του Προγράμματος Management Trainee

Για ακόμη μία χρονιά, η Roche Hellas υποδέχθηκε τους εκπαιδευόμενους του προγράμματος έμμισθης επαγγελματικής εξειδίκευσης Management Trainee Program, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για τη στήριξη των νέων επιστημόνων στην Ελλάδα.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν φέτος εννέα νέοι πτυχιούχοι, ο οποίοι επιλέχθηκαν μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας αξιολόγησης και θα απασχοληθούν έμμισθα στην εταιρεία για 12 μήνες.

Η ένταξη των εκπαιδευόμενων στο δυναμικό της Roche Hellas ξεκίνησε με ειδικό πρόγραμμα εισαγωγικής ενημέρωσης, δραστηριοτήτων εξοικείωσης με το περιβάλλον της εταιρείας και συναντήσεων γνωριμίας με εκπροσώπους των τμημάτων.

Έχοντας ολοκληρώσει το εισαγωγικό στάδιο της εκπαίδευσης, οι νέοι πτυχιούχοι έχουν ήδη τοποθετηθεί στις θέσεις τους, προκειμένου να αναπτύξουν εξειδικευμένη εργασιακή εμπειρία στο αντικείμενό τους.

Φέτος, ειδικότερα, οι θέσεις εξειδίκευσης αφορούν τους τομείς του Legal, Programming & Automation, People & Culture, Finance, Portfolio, Policy & Access, Communication και Digital.

Ο κ. Βαγγέλης Γκιόκας, Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων της Roche Hellas δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που υλοποιούμε το Management Trainee Program για πέμπτη χρονιά και καλωσορίζουμε τα νέα μας εκπαιδευόμενα στελέχη.

Σε μια δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά περίοδο, η Roche Hellas αποδεικνύει με πράξεις ότι βρίσκεται κοντά στους νέους ανθρώπους, στηρίζοντας τις φιλοδοξίες και τα όνειρά τους.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε νέους επιστήμονες να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα τους, αποκτώντας εμπειρία σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον που ευνοεί την εξέλιξη, την καινοτομία, την αριστεία.

Θέλουμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να αναπτύξουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και το ταλέντο τους, αλλά και το κίνητρο να επιλέξουν να σταδιοδρομήσουν στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στην οικονομική και κοινωνική πρόοδο της χώρας.

Εύχομαι σε όλους η περίοδος αυτή να αποτελέσει την αφετηρία μιας γεμάτης και επιτυχημένης πορείας».

Σημειώνεται ότι το Roche Management Trainee Programme, το οποίο χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την εταιρεία, έχει βραβευθεί ως καινοτόμος πρακτική στο πλαίσιο του θεσμού HR Excellence Awards.

Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να βοηθά τους νέους αποφοίτους να χτίσουν εργασιακή εμπειρία, μέσα από την καθοδήγηση μεντόρων, την ανάληψη projects και την εξάσκηση των ικανοτήτων τους σε πραγματικές συνθήκες, αλλά και τη δυνατότητα να προσφέρουν στην κοινότητα, συμμετέχοντας σε προγράμματα εταιρικού εθελοντισμού.

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων