Home Επικαιρότητα Θα Γυρίσουμε στη Ζωή όπως την Ξέραμε Εάν Συνεχίσουμε να Τηρούμε τους Κανόνες Υγιεινής
Θα Γυρίσουμε στη Ζωή όπως την Ξέραμε Εάν Συνεχίσουμε να Τηρούμε τους Κανόνες Υγιεινής

Θα Γυρίσουμε στη Ζωή όπως την Ξέραμε Εάν Συνεχίσουμε να Τηρούμε τους Κανόνες Υγιεινής

Ο κορυφαίος ειδικός του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης Ράιαν δήλωσε σήμερα ότι ο ερχομός ενός εμβολίου κατά της Covid-19 θα επιτρέψει στον κόσμο να αποκτήσει προοδευτικά έλεγχο της νόσου τον επόμενο χρόνο.

«Η ζωή όπως την ξέραμε, νομίζω ότι είναι πολύ, πολύ πιθανή, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και τη σωματική απόσταση.

Τα εμβόλια δεν αντιστοιχούν με αφανισμό της Covid.

Η προσθήκη εμβολίων στα τρέχοντα μέτρα μας θα μας επιτρέψει να συντρίψουμε πραγματικά την καμπύλη, να αποφύγουμε τα lockdown και να αποκτήσουμε προοδευτικά τον έλεγχο της νόσου», δήλωσε ο Μάικ Ράιαν στο τηλεοπτικό δίκτυο RTE της Ιρλανδίας.

«Πρέπει να έχουμε πλήρη επίγνωση ότι πρέπει να μειώσουμε την πιθανότητα να μολύνουμε κάποιον άλλο, απλά οργανώνοντας προσεκτικά τις οικογενειακές μας συναθροίσεις κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων», τόνισε.

{module Υπογραφή ΑΠΕ – ΜΠΕ}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων