Home Επικαιρότητα Web Obesity Schools για Επαγγελματίες Υγείας
Web Obesity Schools για Επαγγελματίες Υγείας.

Web Obesity Schools για Επαγγελματίες Υγείας

Η BAUSCH Health Ελλάδας εκπαιδεύει και ενημερώνει ιατρούς, σε θέματα παχυσαρκίας & σύγχρονων θεραπευτικών επιλογών.

Με κεντρικό μήνυμα “Shifting the medical education” (Μετασχηματίζοντας την ιατρική εκπαίδευση) και εν μέσω πανδημίας της λοίμωξης COVID-19, η BAUSCH Health Ελλάδας υλοποιεί μια σημαντική πρωτοβουλία εκπαίδευσης επαγγελματιών Υγείας, σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της παχυσαρκίας.

Η εκπαίδευση γίνεται μέσα από διαδικτυακές συναντήσεις, με τίτλο Web Obesity Schools.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η δράση είναι μέρος της ευρύτερης εκστρατείας ενημέρωσης της κοινής γνώμης για την παχυσαρκία, “mychoicemylife”, αλλά και του συνολικού προγράμματος Ιατρικής Εκπαίδευσης της BAUSCH Health προς τους Ε.Υ.

Προσκεκλημένοι στα Obesity Schools είναι ιατροί όλων των ειδικοτήτων καθώς η παχυσαρκία είναι μια νόσος που αφορά όλη την ιατρική κοινότητα.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από διακεκριμένους Ιατρούς, με ειδίκευση στην Παχυσαρκία, στον Σακχαρώδη Διαβήτη και στο Μεταβολικό Σύνδρομο.

Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί 3 Obesity Schools, ενώ για το Νοέμβριο του 2020 έχουν προγραμματισθεί συνολικά 4.

Η δράση θα συνεχιστεί και το 2021.

Ο διαδικτυακός τρόπος εκπαίδευσης δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουν ΕΥ από κάθε γωνιά της χώρας και έτσι να μπορούν να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν στα νεότερα δεδομένα και θεραπείες.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η παχυσαρκία έχει αναδειχθεί ως παράγοντας κινδύνου για νόσηση από την ασθένεια Covid-19, το feedback από τους ιατρούς, σχετικά με το εκπαιδευτικό περιεχόμενο είναι πολύ θετικό.

 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων