Home Επικαιρότητα Οι Εξαγωγές Εμφάνισαν Μείωση 10,6% τον Σεπτέμβριο
Οι Εξαγωγές Εμφάνισαν Μείωση 10,6% τον Σεπτέμβριο

Οι Εξαγωγές Εμφάνισαν Μείωση 10,6% τον Σεπτέμβριο

Μείωση εμφάνισαν οι εξαγωγές και οι εισαγωγές τον Σεπτέμβριο, με το εμπορικό έλλειμμα να παρουσιάζει μείωση 24% το ίδιο διάστημα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).

Αναλυτικότερα, η συνολική αξία των εισαγωγών – αφίξεων, κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2020 ανήλθε στο ποσό των 4.037,2 εκατ. ευρώ έναντι 4.807,0 εκατ. ευρώ κατά τον ίδιο μήνα του έτους 2019 παρουσιάζοντας μείωση 16%.

Ωστόσο, η αντίστοιχη αξία χωρίς τα πετρελαιοειδή κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2020 παρουσίασε αύξηση κατά 62,5 εκατ. ευρώ, δηλαδή 1,8%, ενώ η αντίστοιχη αξία χωρίς τα πετρελαιοειδή και τα πλοία κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2020 παρουσίασε αύξηση κατά 61,4 εκατ. ευρώ, δηλαδή 1,7%, σε σχέση με τον μήνα Σεπτέμβριο 2019.

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων