Home Επικαιρότητα Εποχή Σοβαρών Συμβιβασμών και Αβεβαιότητας
Εποχή Σοβαρών Συμβιβασμών και Αβεβαιότητας

Εποχή Σοβαρών Συμβιβασμών και Αβεβαιότητας

Η ιατρική επιστήμη απέκτησε ένα νέο νόημα την περίοδο της πανδημίας.

Οι γιατροί που έχουν έρθει αντιμέτωποι με αυτήν την κατάσταση, μπορούν να θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς, καθώς ο κορωνοϊός τους έχει διδάξει πάρα πολλά.

Γνωρίζουν πολύ περισσότερα τώρα για τον προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό, το ντύσιμο και τη χρήση μάσκας, παρά τα μικτά μηνύματα.

Έχουν μάθει να βασίζονται ο ένας τον άλλον μέσα σε ένα περιβάλλον συνεργασίας.

Οι περιστάσεις επέτρεψαν μια μοναδική ανάγκη για αποτελεσματική επικοινωνία, με αποτέλεσμα ακόμα και οι διαφορετικές μονάδες με ανταγωνιστικά ενδιαφέροντα να βρουν κοινό έδαφος.

Από την άλλη πλευρά, αυτή είναι μια εποχή βαθιάς ανησυχίας, απρόβλεπτων καταστάσεων και ορατού και αόρατου κινδύνου.

Είναι μια εποχή σοβαρών συμβιβασμών στη ζωή των γιατρών και αβεβαιότητας.

Οι κλινικοί γιατροί που βρίσκονται σε κίνδυνο καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων.

Αλλά όλοι τους είναι άτομα που προσπαθούν να συνεισφέρουν με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πρέπει, ωστόσο, να θυμούνται να ανταποκρίνονται και στις δικές τους ανάγκες, προκειμένου να καλλιεργήσουν την απαραίτητη αντοχή και ανθεκτικότητα που χρειάζεται για να διανύσουν αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς.

Πρόκειται για μια υπενθύμιση να δημιουργήσουν χώρο στην καθημερινότητά τους για ηρεμία, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να επιτελούν αυτό το δύσκολο έργο αποτελεσματικά.

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων