Home Επικαιρότητα Ο Μέσος Όρος Πτώσης στον Τζίρο του Λιανεμπορίου Διαμορφώνεται στο 50%
Ο Μέσος Όρος Πτώσης στον Τζίρο του Λιανεμπορίου Διαμορφώνεται στο 50%.

Ο Μέσος Όρος Πτώσης στον Τζίρο του Λιανεμπορίου Διαμορφώνεται στο 50%

Για τη συντριπτική πλειονότητα των επιχειρήσεων (σχεδόν οι 9 στις 10) ο κύκλος εργασιών του 2020 θα είναι χαμηλότερος σε σύγκριση με την περυσινή χρονιά (2019), λόγω της πανδημίας του νέου Κορωνοϊού.

Ωστόσο, από την έρευνα καταγραφής των «λουκέτων» που πραγματοποιεί τα τελευταία 10 χρόνια το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ), φαίνεται ότι η επιχειρηματικότητα προς το παρόν αντέχει.

Αυτό προκύπτει από τα αποτελέσματα της εξαμηνιαίας έρευνας του ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ σχετικά με την πορεία του λιανικού εμπορίου την περίοδο της πανδημίας.

Μέχρι στιγμής, ο μέσος όρος πτώσης του τζίρου διαμορφώνεται στο 50%.

Επίσης, επτά στις 10 επιχειρήσεις παρατήρησαν καθυστερήσεις στις παραγγελίες που είχαν πραγματοποιήσει ή/και προχώρησαν σε ακυρώσεις λόγω του δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος.

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων