Home Επικαιρότητα Η Κομισιόν Υπέγραψε Συμβόλαιο με την AstraZeneca για την Προμήθεια του Πιθανού Εμβολίου της Κατά του Νέου Κορωνοϊού
Η Κομισιόν Υπέγραψε Συμβόλαιο με την AstraZeneca για την Προμήθεια του Πιθανού Εμβολίου της Κατά του Νέου Κορωνοϊού.

Η Κομισιόν Υπέγραψε Συμβόλαιο με την AstraZeneca για την Προμήθεια του Πιθανού Εμβολίου της Κατά του Νέου Κορωνοϊού

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι υπέγραψε συμβόλαιο για λογαριασμό των κρατών μελών της ΕΕ με τη βρετανική φαρμακοβιομηχανία AstraZeneca για την προμήθεια τουλάχιστον 300 εκατ. δόσεων του υποψηφίου εμβολίου της εν λόγω εταιρείας για την Covid-19.

Η κίνηση αυτή ακολουθεί την υπογραφή μιας συμφωνίας για προαγορά του εμβολίου, την οποία είχαν υπογράψει νωρίτερα τον Αύγουστο οι Βρυξέλλες με την AstraZeneca.

Πρόκειται για το πρώτο συμβόλαιο που υπογράφεται από την ΕΕ με έναν παρασκευαστή πιθανών εμβολίων κατά της Covid-19.

Το συμβόλαιο προσφέρει επιλογή για αγορά 100 εκατ. επιπλέον δόσεων οι οποίες θα διανεμηθούν μεταξύ των 27 κρατών μελών της ΕΕ ανάλογα με τον πληθυσμό τους.

{module Υπογραφή ΑΠΕ – ΜΠΕ}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων