Home Επικαιρότητα Υψηλότερος Αναμένεται ο Ρυθμός Ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας
Ο Ρυθμός Ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας θα Είναι Υψηλότερος.

Υψηλότερος Αναμένεται ο Ρυθμός Ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας

Η ελληνική οικονομία θα λάβει μεγάλη ώθηση τα επόμενα χρόνια από το σχέδιο ανάκαμψης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Next Generation EU), που συμφωνήθηκε τον Ιούλιο, δήλωσε εχθές ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), κ. Γιάννης Στουρνάρας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΤτΕ δείχνουν ότι τα 32 δισ. ευρώ που πρόκειται να λάβει η Ελλάδα από το ευρωπαϊκό σχέδιο ανάκαμψης θα αυξάνουν τον ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας της κατά 2% κατά μέσο όρο την περίοδο 2021-2026.

«Ήταν κάτι απρόσμενο», δήλωσε ο κεντρικός τραπεζίτης, προσθέτοντας ότι «πρόκειται να έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στην οικονομία».

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων