Home Επικαιρότητα 9 Τρόποι για να Μειώσετε τα Λειτουργικά Έξοδα και να Διατηρήσετε την Πρακτική σας
9 Τρόποι για να Μειώσετε τα Λειτουργικά Έξοδα και να Διατηρήσετε την Πρακτική σας.

9 Τρόποι για να Μειώσετε τα Λειτουργικά Έξοδα και να Διατηρήσετε την Πρακτική σας

Είναι πιθανό να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο στην ιατρική πρακτική σας, καθώς λόγω της πανδημίας COVID-19, δεν έρχονται τόσο συχνά ασθενείς στο Ιατρείο σας για επίσκεψη.

Ο αντίκτυπος που έχει στα έσοδα του ιατρείου σας είναι αποθαρρυντικός, ειδικά εάν είστε ιδιώτης Ιατρός.

Ωστόσο, η δημιουργία εσόδων είναι απαραίτητη για τη διατήρηση του ιατρείου σας.

Αλλά πώς μπορείτε να μειώσετε τα λειτουργικά σας έξοδα; Πότε ήταν η τελευταία φορά που ρίξατε μια ματιά στις δαπάνες σας, ώστε να βοηθήσετε στην αύξηση της κερδοφορίας σας;

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιολογήσετε και να μειώσετε τα περιττά έξοδα, καθώς και να αναζητήσετε καλύτερους όρους με τους προμηθευτές σας ή να βρείτε νέους.

Παρακάτω, ακολουθούν ορισμένοι τρόποι που θα σας βοηθήσουν:

1. Τεχνική Υποστήριξη μηχανογραφικού

Εάν χρησιμοποιείτε μόνιμα τον ίδιο υπάλληλο τεχνικής υποστήριξης μηχανογραφικού, ίσως ήρθε η ώρα να ελέγξετε την αγορά εργασίας, καθώς ο αριθμός των ανθρώπων που υποστηρίζουν την τεχνολογία έχει αυξηθεί εκθετικά την τελευταία δεκαετία.

2. Ιατρικά αναλώσιμα είδη

Είναι δύσκολο για ατομικά Ιατρεία να διαπραγματευτεί κάποιος χαμηλότερες τιμές με μεγάλους Ιατρικούς προμηθευτές, καθώς οι εκπτώσεις βασίζονται κυρίως στην ποσότητα.

Νέοι προμηθευτές ενδέχεται να είναι πιο πρόθυμοι να κερδίσουν τη συνεργασία σας, με πολύ καλύτερες τιμές από ό,τι πληρώνετε έως τώρα.

3. Προμήθειες Γραφείου

Κάντε απογραφή του τι έχετε και καθορίστε ποιες είναι οι βραχυπρόθεσμες ανάγκες σας.

Χρησιμοποιήστε το διαδίκτυο για αγορές στην καλύτερη τιμή και παραγγείλτε μικρότερες ποσότητες.

4. Τηλέφωνο

Υπάρχουν πολλές επιλογές. Συγκρίνετε τις χρεώσεις από τις εθνικές εταιρείες τηλεφωνίας, καθώς και από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Κάντε απογραφή του τι έχετε και καθορίστε ποιες είναι οι βραχυπρόθεσμες ανάγκες σας.

5. Website

Ερευνήστε εταιρείες που φιλοξενούν ιστότοπους, ώστε να μην πληρώνετε έναν προγραμματιστή για τη φιλοξενία του δικούς σας ή για να κάνετε απλές αλλαγές στον ιστότοπό σας.

Οι περισσότεροι ιστότοποι διαθέτουν ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου που σας επιτρέπει να κάνετε τις δικές σας αλλαγές, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε κάποιον για να τα κάνει για εσάς.

6. Ασφάλεια Υγείας

Μιλήστε με μία εταιρεία ασφαλιστικών υπηρεσιών, ώστε να βρείτε το συμβόλαιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στην κάλυψη και τις οικονομικές σας ανάγκες.

7. Όροι

Αξιολογήστε όλες τις συμβάσεις προμηθευτών, συμπεριλαμβανομένων και των μισθώσεων, ενοικιάσεων, όρων πληρωμής και χρεώσεων πιστωτικών καρτών, ώστε να διαπραγματευτείτε πιο ευνοϊκούς όρους.

8. Προσωπικό

Κανείς δεν θέλει να απολύσει προσωπικό, ειδικά όταν η οικονομία καταρρέει και το ποσοστό ανεργίας αυξάνεται.

Μιλήστε με το προσωπικό σας και μάθετε ποιες είναι οι ανάγκες του.

Έχετε κάποιον που μπορεί να αλλάξει από πλήρη απασχόληση σε μερική απασχόληση;

Είναι κάποιος πρόθυμος να παραιτηθεί μέχρι να βελτιωθούν τα πράγματα;

9. Διάφορα

Μήπως γνωρίζετε τι περιλαμβάνεται σε αυτήν την κατηγορία;

Εάν όχι, ήρθε η ώρα να το ανακαλύψετε με γνώμονα τη μείωση των εξόδων σας.

Ο περιορισμός των λειτουργικών εξόδων μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα για το ιατρείο σας, ώστε να έχετε όσο το δυνατόν μικρότερο αντίκτυπο από την πανδημία αλλά και την οικονομική κρίση που τη συνοδεύει.

Θυμηθείτε, η ύφεση της οικονομίας επηρεάζει τους περισσότερους και κανείς δεν θέλει να χάσει τη δουλειά του.

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων