Home Επικαιρότητα Διερεύνηση των Κινήτρων των Ιατρών για την Πρόσληψή τους στις Νησιωτικές Περιοχές της Χώρας
Διερεύνηση των Κινήτρων των Ιατρών για την Πρόσληψή τους στις Νησιωτικές Περιοχές της Χώρας.

Διερεύνηση των Κινήτρων των Ιατρών για την Πρόσληψή τους στις Νησιωτικές Περιοχές της Χώρας

Αγαπητές/-οί,

Το παρόν ερωτηματολόγιο αναπτύχθηκε στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος για τη διερεύνηση των αποτελεσματικών κινήτρων για την πρόσληψη και την παραμονή γιατρών στις νησιωτικές περιοχές της χώρας και την εκπόνηση σχετικού Σχεδίου Δράσης (Action Plan) για την επαρκή στελέχωσή τους.

Η μελέτη εκπονείται από το Εργαστήριο Οργάνωσης και Αξιολόγησης Υπηρεσιών Υγείας (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και Εργαστήριο Οικονομικών και Διοίκησης της Υγείας (Πανεπιστήμιο Πειραιώς).

Η συμμετοχή σας στην μελέτη είναι εθελοντική και ανώνυμη και οι απαντήσεις σας είναι εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς.

Η συμμετοχή σας είναι καίριας σημασίας για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη μελέτη.

Ο χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι περίπου 10 λεπτά.

Παρακαλώ Λάβετε Μέρος στην Έρευνα Εδώ

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων