Home Επικαιρότητα Οι Περιορισμοί Λόγω της Πανδημίας του Κορωνοϊού δεν θα Αρθούν από τη μια Ημέρα στην Άλλη
Οι Περιορισμοί Λόγω της Πανδημίας του Κορωνοϊού δεν θα Αρθούν από τη μια Ημέρα στην Άλλη.

Οι Περιορισμοί Λόγω της Πανδημίας του Κορωνοϊού δεν θα Αρθούν από τη μια Ημέρα στην Άλλη

Τι θα γίνει την επόμενη ημέρα, όταν δηλαδή έρθει η ώρα να βγούμε από τα σπίτια μας και να εκτεθούμε όλοι στον Covid-19;

Η επιστήμονας κ. Βάνα Σύψα, η οποία βρίσκεται πίσω από τα «μαθηματικά μοντέλα» στη χώρα μας, το όνομα της έχει κατ’ επανάληψη αναφέρει ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρης Τσιόδρας στις ενημερώσεις του, απαντά:

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα αρθούν οι περιορισμοί από τη μία ημέρα στην άλλη και θα επιστρέψουμε κανονικά στη ρουτίνα μας.

Τα μέτρα περιορισμού δεν είναι εφικτό να διατηρηθούν για πολύ, αλλά σίγουρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε ό,τι κερδίσαμε με τόσο κόπο»

Η κ. Σύψα, αναπληρώτρια καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής, αποκαλύπτει πως «ο εκτεταμένος έλεγχος σε συνδυασμό με απομόνωση των κρουσμάτων και καραντίνα των οικείων τους θα μπορούσε να είναι μια στρατηγική, με βάση την εμπειρία άλλων χωρών» για την επόμενη ημέρα.

Η αλήθεια είναι ότι πιθανώς κάποια στιγμή θα ‘συναντηθούμε’ με τον ιό.

Για πολλούς αυτή η συνάντηση θα είναι λίγο ενοχλητική αλλά χωρίς συνέπειες.

Για κάποιους, μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Φροντίζουμε λοιπόν να γίνει με τις προϋποθέσεις που θέλουμε:

Σε ένα σύστημα υγείας που δεν είναι θα είναι υπερφορτωμένο, επειδή η επιδημία θα είναι σε ελεγχόμενα επίπεδα, με πιο πολλές γνώσεις για τη θεραπεία και με ένα εμβόλιο στο απώτερο μέλλον.

Ας είμαστε λοιπόν αισιόδοξοι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων