Home Επικαιρότητα Πιθανή η Ύφεση της Ευρωπαϊκής Οικονομίας – Έκκληση για Δημοσιονομική Στήριξη
Πιθανή η Ύφεση της Ευρωπαϊκής Οικονομίας - Έκκληση για Δημοσιονομική Στήριξη.

Πιθανή η Ύφεση της Ευρωπαϊκής Οικονομίας – Έκκληση για Δημοσιονομική Στήριξη

Η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), κα. Κριστίν Λαγκάρντ, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να περιέλθει σε ύφεση η ευρωπαϊκή οικονομία το 2020, επισημαίνοντας ότι όλα θα κριθούν «από την ταχύτητα, την ένταση των μέτρων και τη συλλογική προσέγγιση όλων των παικτών».

Για τον λόγο αυτό η ίδια απηύθυνε έκκληση σε όλες τις Δημοσιονομικές Αρχές να μπουν «εμπροσθοφυλακή» και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

Η πρόεδρος της ΕΚΤ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ανεπαρκές το πακέτο των μέτρων που εξήγγειλε χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενώ εξέφρασε την ελπίδα να μην αναγκαστεί να επαναλάβει την ιστορική ρήση του προκατόχου της Μάριο Ντράγκι, το περίφημο “whatever it takes”- ό,τι απαιτείται (για τη διάσωση της οικονομίας).

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων