Home Επικαιρότητα Κορωνοϊός – 66 τα Κρούσματα Πλέον στη Χώρα μας
66 είναι πλέον τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, μετά και την ανακοίνωση 21 νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων από το Υπουργείο Υγείας.

Κορωνοϊός – 66 τα Κρούσματα Πλέον στη Χώρα μας

Τα 66 έχουν φτάσει τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Χθες ανακοινώθηκαν από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό SARS-CoV-2, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, 21 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από αυτά, τα 13 βρίσκονται στους νομούς Αχαΐας και Ηλείας, τα 7 στο νομό Αττικής και ένα στο νομό Ευβοίας.

Όλοι οι ασθενείς είναι ελληνικής καταγωγής, με τους 51 να προέρχονται από την επιδημική έξαρση των εκδρομέων σε Ισραήλ και Αίγυπτο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 47 μέλη της ταξιδιωτικής ομάδας και 4 επαφές τους.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, ένας από τους ασθενείς νοσηλεύεται με σοβαρή πνευμονία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Οι υπόλοιποι είναι σε σταθερή κατάσταση και η επιτήρηση της υγείας τους συνεχίζεται.

22 εξ’ αυτών νοσηλεύονται σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και 43 παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους.

Επίσης, όπως τονίζει το Υπουργείο, η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των νέων κρουσμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη.

www.MedicalManage.gr

 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων