Home Επικαιρότητα Οι Προτάσεις του Τμήματος Τιμολόγησης του ΕΟΦ για τα Γενόσημα Φάρμακα
Ο ΕΟΦ ευχαρίστησε τους ΚΑΚ για τη συμμετοχή τους στη διαβούλευση.

Οι Προτάσεις του Τμήματος Τιμολόγησης του ΕΟΦ για τα Γενόσημα Φάρμακα

Το αρχείο με την πρόταση του Τμήματος Τιμολόγησης του ΕΟΦ ως προς τις τιμές των αιτημάτων γενοσήμων φαρμακευτικών σκευασμάτων, τα οποία κατατέθηκαν στην Υπηρεσία εντός του Ιανουαρίου 2020, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) προς διαβούλευση, εχθές Παρασκεύη 6 Μαρτίου 2020.

Ο ΕΟΦ κάλεσε τους Κατόχους Αδειών Κυκλοφορίας (ΚΑΚ) να υποβάλλουν τις παρατηρήσεις τους ηλεκτρονικά έως και την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε ο ΕΟΦ τους ΚΑΚ, όσοι το επιθυμούν μπορούν να διατυπώσουν παρατηρήσεις και να υποστηρίξουν τις θέσεις τους τεκμηριωμένα ή να καταθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία.

Θα πρέπει, για να γίνει αυτό, να προσέλθουν στο Τμήμα Τιμολόγησης, στον 2ο όροφο, την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 από τις 12:00 μ.μ. έως και τις 14:00 μ.μ.

Ο ΕΟΦ θέλησε, τέλος, να ευχαριστήσει τους ΚΑΚ για τη θετική συμβολή τους στην ανοιχτή διαβούλευση που πραγματοποιείται.

Δείτε Εδώ
 το Αρχείο με τα Συνταγογραφούμενα Φάρμακα

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων