Home Επικαιρότητα ΕΟΦ – Ανακλήσεις Αδειών Χονδρικής Πώλησης Φαρμάκων
Σε ανακλήσεις αδειών χονδρικής πώλησης φαρμάκων για ανθρώπινη χρήση προχώρησε ο ΕΟΦ.

ΕΟΦ – Ανακλήσεις Αδειών Χονδρικής Πώλησης Φαρμάκων

Σε ανακοινώσεις για τους επαγγελματίες υγείας προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΦ, αποφασίστηκε η ανάκληση συγκεκριμένων αδειών χονδρικής πώλησης φαρμάκων για ανθρώπινη χρήση.

Πρόκειται για το Κέντρο Διανομής ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ ΑΕ, για τα πρατήρια των εταιριών ΦΑΡΜΑΝΕΛ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΕ και ΦΟΙΝΙΞΦΑΡΜ ΕΠΕ και για τη φαρμακαποθήκη MEDICAL MPARKA Μ.ΙΚΕ.

Όσον αφορά την εταιρεία ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ ΑΕ, η ανάκληση πραγματοποιείται λόγω αιτήματος για μη ανανέωση της άδειας χονδρικής πώλησης.

Η ανάκληση της άδειας του πρατηρίου της εταιρείας ΦΟΙΝΙΞΦΑΡΜ ΕΠΕ, πραγματοποιείται, επίσης, κατόπιν αιτήματος, λόγω συνεργασίας με το κέντρο διανομής UNILOG.

Όσον αφορά την εταιρεία ΦΑΡΜΑΝΕΛ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΕ, η ανάκληση της άδειας του πρατηρίου της πραγματοποιείται λόγω παύσης της λειτουργίας του, ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Τέλος, η ανάκληση της άδειας της φαρμακαποθήκης MEDICAL MPARKA Μ.ΙΚΕ πραγματοποιείται λόγω αποχώρησης του υπεύθυνου φαρμακοποιού και παύσης λειτουργίας.

Ως εκ τούτου τα συγκεκριμένα κέντρα διανομής και πρατήρια δε νομιμοποιούνται πλέον να διαθέτουν και να διακινούν φαρμακευτικά προϊόντα για ανθρώπινη χρήση.

Οι παρούσες αποφάσεις ανάκλησης υλοποιούνται κατόπιν σχετικών αιτημάτων, όπως τόνισε ο ΕΟΦ.

Δείτε Εδώ την Απόφαση για το Κέντρο Διανομής ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ ΑΕ

Δείτε Εδώ την Απόφαση για το Πρατήριο της Εταιρείας ΦΟΙΝΙΞΦΑΡΜ ΕΠΕ 

Δείτε Εδώ την Απόφαση για το Πρατήριο της Εταιρείας ΦΑΡΜΑΝΕΛ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

Δείτε Εδώ την Απόφαση για τη Φαρμακαποθήκη MEDICAL MPARKA Μ.ΙΚΕ

www.MedicalManage.gr

 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων