Home Επικαιρότητα Πότε θα Ξεκινήσουν οι Κλινικές Δοκιμές για το Εμβόλιο του Κοροναϊού;
Το πρώτο εμβόλιο για την αποτροπή της μόλυνσης από τον κοροναϊό, θα αρχίσει να υποβάλλεται σε κλινικές δοκιμές περί τα τέλη του Απριλίου.

Πότε θα Ξεκινήσουν οι Κλινικές Δοκιμές για το Εμβόλιο του Κοροναϊού;

Περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι – στη συντριπτική πλειοψηφία τους από την Κίνα – έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κοροναϊό Covid-19.

Αν και, όπως ανέφερε ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγεσούς, τα κρούσματα μειώνονται και αυτό είναι ενθαρρυντικό, πρόκειται για μία παγκόσμια επιδημία που έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τόσο τη διεθνή ιατρική κοινότητα, όσο και τους πολίτες.

Όπως ανακοίνωσε εχθές ο υφυπουργός Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας, Σου Νανπίνγκ, το πρώτο εμβόλιο για την αποτροπή της μόλυνσης από τον κοροναϊό, θα αρχίσει να υποβάλλεται σε κλινικές δοκιμές περί τα τέλη του Απριλίου.

Η αναγγελία αυτή έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του Κινέζου υφυπουργού.

Παράλληλα, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών, Τζου Τσι, τόνισε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, πως οι εταιρείες που έχουν ξεκινήσει και πάλι να λειτουργούν, οφείλουν να εξασφαλίζουν σωστό εξαερισμό των χώρων εργασίας, καθώς και να φροντίζουν ώστε να υπάρχει ασφαλής απόσταση μεταξύ των εργαζομένων, προς αποφυγή νέας έξαρσης του ιού.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων