Home Επικαιρότητα Η Υπόσχεση του Υπουργού Υγείας με Αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου
Ο όρος παιδικός καρκίνος χρησιμοποιείται για να ορίσει οποιοδήποτε είδος καρκίνου εμφανίζεται σε παιδιά πριν την ηλικία των 15 ετών.

Η Υπόσχεση του Υπουργού Υγείας με Αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Η 15η Φεβρουαρίου κάθε έτους έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

Ο όρος παιδικός καρκίνος χρησιμοποιείται για να ορίσει οποιοδήποτε είδος καρκίνου, το οποίο εμφανίζεται σε παιδιά πριν την ηλικία των 15 ετών και αντιπροσωπεύει το 0,5 – 4,6% όλων των καρκίνων.

O Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας αναφέρθηκε στη σημερινή ημέρα, με μία ανάρτησή του στο facebook, με την οποία έδωσε μία υπόσχεση στους μικρούς «μαχητές» της ζωής.

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

Ο κ. Κικίλιας υποσχέθηκε πως το «Εθνικό Μητρώο Νεοπλασιών Παιδικής και Εφηβικής ηλικίας» θα λειτουργήσει άμεσα.

Την περασμένη Πέμπτη και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στα πλαίσια συνάντησής του με παιδιά που νίκησαν τον καρκίνο και τους γονείς τους, στο Μέγαρο Μαξίμου, δεσμεύτηκε για την ικανοποίηση του συγκεκριμένου πάγιου αιτήματός τους.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων