Home Επικαιρότητα Άνοιξε η Εφαρμογή του Υπουργείου Υγείας για τις Προσλήψεις Γιατρών στα Δημόσια Νοσοκομεία
Το νέο ψηφιακό σύστημα αποτελεί επέκταση της πλατφόρμας που χρησιμοποιείται για την επιλογή των επικουρικών γιατρών.

Άνοιξε η Εφαρμογή του Υπουργείου Υγείας για τις Προσλήψεις Γιατρών στα Δημόσια Νοσοκομεία

Από σήμερα, 14 Φεβρουαρίου, άνοιξε η εφαρμογή του Υπουργείου Υγείας που αφορά τις προσλήψεις γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία.

Για πρώτη φορά η διαδικασία εφαρμόζεται μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας που δημιουργήθηκε από το Υπουργείο, ώστε όλα να γίνουν ταχύτερα.

Το νέο ψηφιακό σύστημα αποτελεί επέκταση της πλατφόρμας που χρησιμοποιείται για την επιλογή των επικουρικών γιατρών.

Οι ενδιαφερόμενοι γιατροί μπορούν από σήμερα να μπαίνουν στο esydoctors.moh.gov.gr, ώστε να ενημερώνονται για τις θέσεις που έχουν προκηρυχθεί.

Στη συνέχεια, αν διαθέτουν τα τυπικά προσόντα, μπορούν να καταθέσουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

Κάθε υποψήφιος έχει το δικαίωμα να υποβάλλει αίτηση για έως 5 θέσεις της ειδικότητάς του που να ανήκουν, όμως, όλες στην ίδια Υγειονομική Περιφέρεια.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να καταθέτουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους μέσα στο χρονικό περιθώριο που ορίζει η εκάστοτε προκήρυξη, ενώ η όλη διαδικασία δεν θα διαρκεί παραπάνω από έξι μήνες.

Στην παρούσα φάση «βγαίνουν» 947 θέσεις γιατρών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) σε όλες τις Υγειονομικές Περιφέρειες, ενώ η κατάθεση των δικαιολογητικών θα διαρκέσει μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου.

www.MedicalManage.gr

 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων