Home Επικαιρότητα Οι Προτάσεις του ΙΣΑ για το Ασφαλιστικό και το Νέο Νομοσχέδιο
Καμία σύνταξη δεν πρέπει να μειωθεί και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί και ο αρμόδιος υπουργός, τονίζει ο ΙΣΑ.

Οι Προτάσεις του ΙΣΑ για το Ασφαλιστικό και το Νέο Νομοσχέδιο

Με αφορμή τη δημόσια διαβούλευση σχετικά με το νομοσχέδιο που αφορά την ασφαλιστική μεταρρύθμιση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του εθνικού φορέα κοινωνικής ασφάλισης, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) κατέθεσε τις προτάσεις του.

«Πάγια θέση μας είναι ότι καμία σύνταξη δεν πρέπει να μειωθεί και προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθεί και ο αρμόδιος υπουργός» τονίζει η αρμόδια επιτροπή του ΙΣΑ.

Ο ΙΣΑ αναφέρει, επίσης, πως, διαχρονικά, η θέση του είναι η διασφάλιση των δικαιωμάτων των ασφαλισμένων και η δίκαιη αντιμετώπιση τους, είτε είναι εργαζόμενοι, είτε είναι συνταξιούχοι.

Επίσης, ο ΙΣΑ διατυπώνει τις θέσεις του σχετικά με τα άρθρα που αφορούν την ανταποδοτική σύνταξη, καθώς και τις εισφορές επικουρικής ασφάλισης.

Δείτε Εδώ
τις Προτάσεις του ΙΣΑ

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων