Home Επικαιρότητα Κικίλιας – Πιο Γρήγορες οι Διαδικασίες για την Πρόσληψη Νοσηλευτών στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ
Σε δηλώσεις σχετικά με το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας προχώρησε ο Βασίλης Κικίλιας κατά την επίσκεψή του στη Λάρισα.

Κικίλιας – Πιο Γρήγορες οι Διαδικασίες για την Πρόσληψη Νοσηλευτών στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, αναφέρθηκε στο νέο νομοσχέδιο που θα καταθέσει το Υπουργείο, κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψής του στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι στο νομοσχέδιο που θα καταθέσει το Υπουργείο Υγείας, μετά από αυτό της Δημόσιας Υγείας, προβλέπεται η δημιουργία κλάδου νοσηλευτών, κάτι που σημαίνει ότι θα προσλαμβάνονται με πολύ πιο γρήγορες διαδικασίες στα νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ).

Παράλληλα, ο κ. Κικίλιας τόνισε πως και οι 1.500 ειδικευόμενοι νοσηλευτές, θα μπουν απευθείας στα νοσοκομεία να κάνουν την πρακτική τους, βοηθώντας τους γιατρούς και στηρίζοντας το σύστημα Υγείας.

Ο Υπουργός επισκέφθηκε εχθές το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο και το παράρτημα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) στη θεσσαλική πόλη, ενώ μετά την επίσκεψή του στο Π. Γ. Ν. Λάρισας έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων