Home Επικαιρότητα Για Ποια Φαρμακευτικά Προϊόντα Ισχύει Απαγόρευση Παράλληλων Εξαγωγών από τον ΕΟΦ;
Σε τροποποίηση της απόφασης σχετικά με τα φαρμακευτικά προϊόντα για τα οποία ισχύει προσωρινή απαγόρευση παράλληλων εξαγωγών προχώρησε ο ΕΟΦ.

Για Ποια Φαρμακευτικά Προϊόντα Ισχύει Απαγόρευση Παράλληλων Εξαγωγών από τον ΕΟΦ;

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) προχώρησε σε τροποποίηση της απόφασής του σχετικά με τα φαρμακευτικά σκευάσματα για τα οποία ισχύει προσωρινή απαγόρευση παράλληλων εξαγωγών και ενδοκοινοτικής διακίνησης.

Στη λίστα με τα φαρμακευτικά προϊόντα για τα οποία ισχύει η απαγόρευση προστέθηκαν κάποια σκευάσματα, ενώ άρθηκε η απαγόρευση για τρία φαρμακευτικά προϊόντα.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του ΕΟΦ, η παρούσα απόφαση είναι άμεσα εφαρμοστέα, ενώ κατά τη διάρκεια της περιόδου ισχύος της απαγορεύεται επίσης κάθε αποθεματοποίηση των εν λόγω προϊόντων.

Δείτε Εδώ
την Τροποποίηση της Απόφασης

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων