Home Επικαιρότητα Οι Προτάσεις του Τμήματος Τιμολόγησης του ΕΟΦ για τα ΜΗΣΥΦΑ
Με τη νέα του ανακοίνωση το Τμήμα Τιμολόγησης του ΕΟΦ κάλεσε, εκ νέου, τους ΚΑΚ να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις παρατηρήσεις τους.

Οι Προτάσεις του Τμήματος Τιμολόγησης του ΕΟΦ για τα ΜΗΣΥΦΑ

Οι προτάσεις του Τμήματος Τιμολόγησης του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) για την ανατιμολόγηση των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ) αναρτήθηκαν σήμερα, προς διαβούλευση, στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Με προηγούμενη ανακοίνωσή του, στις 13 Δεκεμβρίου 2019, το Τμήμα Τιμολόγησης του ΕΟΦ, είχε καλέσει τους Κατόχους Αδειών Κυκλοφορίας (ΚΑΚ) να υποβάλλουν τα φύλλα έρευνας και τα στοιχεία των προς ανατιμολόγηση/ τιμολόγηση φαρμακευτικών προϊόντων.

Με τη νέα του ανακοίνωση το Τμήμα Τιμολόγησης του ΕΟΦ κάλεσε, εκ νέου, τους ΚΑΚ να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις παρατηρήσεις τους έως και τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020.

Δειτε Εδώ το Αρχείο Διαβούλευσης
για την Ανατιμολόγηση των ΜΗΣΥΦΑ

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων