Home Επικαιρότητα Βελτίωση των Υπηρεσιών Υγείας για µία Καλύτερη Ζωή
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σας προσκαλεί σε μια συζήτηση την Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00, στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

Βελτίωση των Υπηρεσιών Υγείας για µία Καλύτερη Ζωή

Υγεία δεν είναι µόνο θεραπεία… είναι κάτι πολύ περισσότερο.

Είναι αξιοπρέπεια, σεβασμός και ελπίδα για εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Αυτά είναι το πιστεύω του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και αυτά προσπαθούν να επιτύχουν:

Τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας για µία καλύτερη ζωή.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σας προσκαλεί σε μια συζήτηση την Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00, στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

Οικοδεσπότης θα είναι ο κ. Ανδρέας Δρακόπουλος, Πρόεδρος ΙΣΝ, ενω στην εκδήλωση θα συµµετάσχει και ο Renzo Piano, αρχιτέκτονας των τριών νέων νοσοκομείων ΙΣΝ, στην Κομοτηνή, τη Σπάρτη και τη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί µε την 17η µηνιαία συνάντηση της συµβουλευτικής επιτροπής για την Πρωτοβουλία για την Υγεία ΙΣΝ, η οποία συνεδριάζει για πρώτη φορά παρουσία κοινού.

Είσοδος Ελεύθερη.

Δηλώστε Συµµετοχή Εδώ

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων