Home Επικαιρότητα Η Ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ για τις Ηλεκτρονικές Εφαρμογές του
Ορισμένες ηλεκτρονικές εφαρμογές του ΕΟΠΥΥ δεν θα είναι διαθέσιμες λόγω συντήρησης του περιβάλλοντος και των εφαρμογών που φιλοξενούνται στο Cloud του Οργανισμού.

Η Ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ για τις Ηλεκτρονικές Εφαρμογές του

Ορισμένες ηλεκτρονικές εφαρμογές του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) δεν θα είναι διαθέσιμες σήμερα, Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού.

Ο λόγος είναι πως έχει προγραμματιστεί συντήρηση του περιβάλλοντος και των εφαρμογών που φιλοξενούνται στο Cloud του ΕΟΠΥΥ.

Οι εφαρμογές δεν θα είναι διαθέσιμες για περίπου 4 ώρες και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα από 21:00 μ.μ. έως και 01:00 π.μ.

Δείτε Εδώ την Ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων