Home Επικαιρότητα Επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων σε 24ωρη Βάση
Ξανά σε 24ωρη βάση θα λειτουργεί πλέον το Κέντρο Υγείας Μεγάρων.

Επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων σε 24ωρη Βάση

Από εχθές, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, τέθηκε και πάλι σε εφαρμογή η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων.

Η πλήρης λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων είχε σταματήσει τον περασμένο Ιούνιο.

Πλέον, θα εφημερεύει τις ημέρες του μήνα που δεν εφημερεύει το Θριάσιο νοσοκομείο.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Μεγάρων και πραγματοποίησαν σύσκεψη με το προσωπικό του, στην οποία συμμετείχαν βουλευτές της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής, ο Δήμαρχος Μεγάρων και τοπικοί φορείς.

«Τα Μέγαρα είναι μια σημαντική περιοχή με πολύ κόσμο, που θέλουμε να στηρίξουμε και γι’ αυτό επαναλειτουργούμε ουσιαστικά το Κέντρο Υγείας στην περιοχή» δήλωσε μετά την επίσκεψη ο Υπουργός.

«Ικανή και αναγκαία συνθήκη για να λειτουργήσει ένα Κέντρο Υγείας, και ειδικά επί 24ώρου βάσεως, καλύπτοντας το Θριάσιο νοσοκομείο τις ημέρες που δεν εφημερεύει, είναι να υπάρχει η απόλυτη εγγύηση για την ασφάλεια του ιατρικού, νοσηλευτικού, παραϊατρικού και διοικητικού προσωπικού» συμπλήρωσε ο κ. Κικίλιας, ενώ, ακολούθως, ανέφερε πως για τον λόγο αυτό θα υπάρχει στενή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων