Home Επικαιρότητα Ανακοίνωση του Π.Ι.Σ. για τις Εξετάσεις Ιατρικών Ειδικοτήτων Φεβρουαρίου 2020
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Π.Ι.Σ. σχετικά με τις εξετάσεις ειδικοτήτων Φεβρουαρίου 2020.

Ανακοίνωση του Π.Ι.Σ. για τις Εξετάσεις Ιατρικών Ειδικοτήτων Φεβρουαρίου 2020

Ανακοίνωση σχετικά με τις εξετάσεις ιατρικών ειδικοτήτων της περιόδου Φεβρουαρίου 2020 εξέδωσε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (Π.Ι.Σ.).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Π.Ι.Σ. σχετικά με τις εξετάσεις ιατρικών ειδικοτήτων περιόδου Φεβρουαρίου 2020, θα παραμείνει ενεργή έως και την 1η Φεβρουαρίου 2020.

Οι υποψήφιοι ιατροί θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις για τη συμμετοχή τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Π.Ι.Σ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Π.Ι.Σ. στην ανακοίνωσή του, η 1η Φεβρουαρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία, μετά το πέρας της οποίας η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα απενεργοποιηθεί και δεν θα μπορεί να δεχθεί καμία επιπλέον αίτηση για συμμετοχή στις εξετάσεις.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων