Home Επικαιρότητα Εκστρατεία Ενημέρωσης για την Αιμορροφιλία
Εκστρατείας ενημέρωσης για την αιμορροφιλία με τίτλο «Ο Αιμίλιος μας μαθαίνει για την αιμορροφιλία».

Εκστρατεία Ενημέρωσης για την Αιμορροφιλία

Με το μήνυμα «Κάθε παιδί με αιμορροφιλία μπορεί σήμερα να έχει μια ‘γεμάτη’ ζωή, αρκεί να λαμβάνει τη σωστή ενημέρωση και καθοδήγηση από το περιβάλλον του», η εκστρατεία ενημέρωσης για την αιμορροφιλία στοχεύει στην ενημέρωση των ατόμων με αιμορροφιλία, αλλά και του ευρύτερου περιβάλλοντός τους, για την καλύτερη δυνατή διαχείριση της συγκεκριμένης αιμορραγικής διαταραχής.

Την εκστρατεία ενημέρωσης για την αιμορροφιλία με τίτλο «Ο Αιμίλιος μας μαθαίνει για την αιμορροφιλία» υλοποιεί η φαρμακευτική εταιρεία Roche Hellas υπό την αιγίδα του Συλλόγου Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών (ΣΠΕΑ) και την υποστήριξη του πρωταθλητή Ευρώπης στην κολύμβηση, Γιάννη Δρυμωνάκου ως Πρεσβευτή.

Δείτε Εδώ το Αναλυτικό Δελτίο Τύπου

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων