Home Επικαιρότητα Διοικητές Νοσοκομείων – Ποιοι δεν θα Πάρουν το Πράσινο Φως του Διορισμού
Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας πρόκειται να προβεί σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής αναφορικά με τους υπό διορισμό Διοικητές Νοσοκομείων.

Διοικητές Νοσοκομείων – Ποιοι δεν θα Πάρουν το Πράσινο Φως του Διορισμού

Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας πρόκειται να προβεί σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής αναφορικά με τους υπό διορισμό Διοικητές Νοσοκομείων.

Η πρόσφατη παραίτηση του κυρίου Κωνσταντίνου Πατέρα που είχε διοριστεί διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» και την επιτακτική ανάγκη διορθωτικών κινήσεων αναφορικά με τους εν λόγω διορισμούς Διοικητών Νοσοκομείων.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές το Υπουργείο Υγείας έχει προβεί σε επανέλεγχο όλων των κατατεθέντων βιογραφικών καθώς και της γνησιότητας των πτυχίων που τα συνοδεύουν.

Σε παράλληλο χρόνο, ξεκινά και ο έλεγχος του μητρώου τους ώστε να μην έχουν εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη.

Οι ως άνω λόγοι καθυστερούν την έκδοση του ΦΕΚ με τον διορισμό των Διοικητών Νοσοκομείων, ενώ αναμένεται να δημοσιευθούν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως μόνο όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις που θα ενταχθούν στα μεγάλα Νοσοκομεία της Αττικής.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων