Home Επικαιρότητα Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ
Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ.

Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

H Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ.), στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς της για ενημέρωση αναφορικά με τις Σπάνιες Παθήσεις στην Ελλάδα και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ, διοργανώνει την Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες 17:00 – 21:00 μ.μ. την Ενημερωτική Ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 127, 115 21 Αθήνα, με θέμα:

Σπάνιες Παθήσεις στο προσκήνιο: Ας κάνουμε πράξη το «Σπάνιος Ναι, Μόνος Όχι».

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν ομιλίες εξαίρετων επιστημόνων και στη συνέχεια οι ασθενείς, οι εκπρόσωποι των Συλλόγων ασθενών καθώς και οι συμμετέχοντες θα εκφράσουν τις απόψεις τους.

Την εκδήλωση πλαισιώνει έκθεση ζωγραφικής για τις σπάνιες παθήσεις, με έργα της κυρίας Σοφίας Τσιάρα, Δ/ντριας Νευρολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας, «Γ. Γεννηματάς».

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων