Home Επικαιρότητα Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών με Θέμα τη Διασφάλιση της Βιωσιμότητας του Φαρμάκου στη Χώρα μας
Ο Πρόεδρος του EPhForT, κύριος Δ. Φιλιώτης, με την επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, και εκ μέρους του Φαρμακευτικού Φόρουμ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (EBEA Pharmaceutical Forum Team - EphForT), αναφέρθηκε στη διασφάλιση της βιωσιμότητας του φαρμάκου στη χώρα μας.

Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών με Θέμα τη Διασφάλιση της Βιωσιμότητας του Φαρμάκου στη Χώρα μας

Ο Πρόεδρος του EPhForT, κύριος Δ. Φιλιώτης, με επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, και εκ μέρους του Φαρμακευτικού Φόρουμ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (EBEA Pharmaceutical Forum Team – EphForT), αναφέρθηκε στη διασφάλιση της βιωσιμότητας του φαρμάκου.

Με την επιστολή του εκφράζει έντονη ανησυχία αναφορικά με την πλήρη ανεπάρκεια του ισχύοντος προϋπολογισμού για τη φαρμακευτική δαπάνη.

Δείτε εδώ την Επιστολή

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων