Home Επικαιρότητα Οι Αλλαγές στο Instagram που Μπορεί να σας Επηρεάσουν
Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε, το Ιnstagram έχει ανανεωθεί εδώ και μερικές εβδομάδες.

Οι Αλλαγές στο Instagram που Μπορεί να σας Επηρεάσουν

Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε, το Ιnstagram έχει ανανεωθεί εδώ και μερικές εβδομάδες.

Πατώντας την μικρή «καρδιά» στο κάτω μέρος του Instagram, μπορούσατε να δείτε σε ποια post είχατε κάνει «μου αρέσει».

Ταυτόχρονα, σέρνοντας την οθόνη, εμφανίζονταν και οι αναρτήσεις οι οποίες είχαν αρέσει σε αυτούς που ακολουθούσατε στο instagram.

Δυατυχώς, η δυνατότητα αυτή έχει πλέον απενεργοποιηθεί.

Είναι φυσιολογικό να θέλετε να γνωρίζετε και να μαθαίνετε όσα περισσότερα μπορείτε για τους άλλους, τι τους αρέσει, κ.λπ.

Είναι όμως λογικό να κρίνετε κάποιον από αυτά που του αρέσουν;

Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους, οπότε μία τέτοια πληροφορία ίσως σας φέρνει πιο κοντά σε άτομα, και όχι μόνο, με τα οποία έχετε περισσότερα κοινά ενδιαφέροντα.

Με το να βλέπετε τα likes που κάνουν οι άλλοι και με το να ασχολείστε με τα δημοφιλή post, ασυνείδητα μπαίνετε στη διαδικασία μίας συνεχούς σύγκρισης.

Στο μυαλό σας γίνεται μια αυτόματη σύνδεση της αυταξίας σας και της αποδοχής που έχετε από τους άλλους, με το διπλό πάτημα του αντίχειρα των ακόλουθών σας.

Οι followers σας, δηλαδή, σας κάνουν κακό στην ψυχολογία και ως επακόλουθο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, διότι μερικές φορές εκλαμβάνεται ως απόρριψη το αν για παράδειγμα δείτε ότι «δίνουν καρδιά-like» σε άλλους και όχι σε εσάς.

Αυτή η κατάσταση ανακαλεί και συναισθήματα ζήλειας και προωθεί την υπερβολική ενασχόληση με τα «μου αρέσει» και τις προβολές των video σας, κάνοντάς σας να παρασύρεστε σε έναν φαύλο κύκλο που δεν λειτουργεί θετικά για την αυτοπεποίθησή σας και ενδεχομένως για το επάγγελμά σας.

Είστε, λοιπόν, τα like σας;

Σαφώς και όχι!

Στην αρχή μάλλον θα νιώσετε ότι έχετε χάσει τον έλεγχο της συνολικής κατάστασης και ίσως δεν σας αρέσουν τα νέα δεδομένα.

Επειδή όμως είστε κάτι παραπάνω από το μυαλό και τη σκέψη σας, χαμογελάστε αισιόδοξα και κατανοήστε τη μοναδικότητα της ύπαρξης σας!

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων