Home Επικαιρότητα 1,62 δισ. οι Ημερήσιοι Χρήστες του Facebook
Το Facebook παρουσίασε στο τρίτο τρίμηνο του 2019 έσοδα 17,7 δις. δολαρίων, μία αύξηση 29% έναντι του αντίστοιχου τρίμηνου του 2018.

1,62 δισ. οι Ημερήσιοι Χρήστες του Facebook

Περίπου 1,62 δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν το Facebook ημερησίως, ενώ οι καθημερινοί χρήστες μαζί με τις συγγενικές πλατφόρμες που του ανήκουν (Messenger, Intagram, WhatsApp) έχουν ξεπεράσει τα 2,2 δισεκατομμύρια.

Οι μηνιαίοι χρήστες, αυτοί δηλαδή που χρησιμοποιούν τουλάχιστον μία φορά τον μήνα κάποιο από τις συγγενικές πλατφόρμες του Facebook, έχουν φθάσει τα 2,8 δισεκατομμύρια.

Το Facebook παρουσίασε στο τρίτο τρίμηνο του 2019 έσοδα 17,7 δις. δολαρίων, μία αύξηση 29% έναντι του αντίστοιχου τρίμηνου του 2018.

Με αυτήν τη συνεχιζόμενη άνοδο, οι διαφημιζόμενοι συνεχίζουν να αγοράζουν προβολή μέσω του δικτύου, καθιστώντας το τον δεύτερο μεγαλύτερο πωλητή ηλεκτρονικών διαφημίσεων παγκοσμίως, μετά την Google.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων