Home Επικαιρότητα Η Ελλάδα να Ολοκληρώσει τις Μεταρρυθμίσεις
Ελλάδα και Επικέντρωση στις Μεταρρυθμίσεις

Η Ελλάδα να Ολοκληρώσει τις Μεταρρυθμίσεις

Τις συστάσεις του για τις εργασιακές και δημοσιονομικές πολιτικές των κρατών μελών για το 2019 δημοσίευσε χθες το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), στο πλαίσιο της διαδικασίας του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου.

Ειδικότερα για την Ελλάδα, συνιστά να λάβει άμεσα μέτρα για το 2019 και το 2020 προκειμένου να επιτύχει βιώσιμη οικονομική ανάκαμψη και να αντιμετωπίσει τις υπερβολικές μακροοικονομικές ανισορροπίες.

Η Ελλάδα, συνεχίζοντας και ολοκληρώνοντας τις μεταρρυθμίσεις πρέπει να επικεντρώσει την επενδυτική πολιτική στους τομείς των βιώσιμων μεταφορών και της εφοδιαστικής, της περιβαλλοντικής προστασίας, της ενεργειακής απόδοσης, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και των έργων διασύνδεσης.

 

Επίσης, να επικεντρωθεί στις ψηφιακές τεχνολογίες, στην έρευνα και ανάπτυξη, στην εκπαίδευση, στην υγεία και στην ανάπλαση των αστικών περιοχών, λαμβάνοντας υπόψη τις περιφερειακές ανισότητες και την ανάγκη διασφάλισης της κοινωνικής ένταξης.

www.MedicalManage.gr 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων