Home Επικαιρότητα Πρωτογενές Πλεόνασμα 1,4 δισ. Ευρώ

Πρωτογενές Πλεόνασμα 1,4 δισ. Ευρώ

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 1.463 δισ. ευρώ εμφάνισε τον Απρίλιο του 2019 ο κρατικός προϋπολογισμός έναντι στόχου για πρωτογενές έλλειμμα 670 εκατ. ευρώ και πρωτογενούς πλεονάσματος 1.8 δισ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2018.

Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, για την περίοδο Ιανουαρίου – Απριλίου 2019, παρουσιάζεται έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 1.041 δισ. ευρώ έναντι στόχου για έλλειμμα 3.117 δισ. ευρώ που έχει περιληφθεί στην εισηγητική έκθεση του Προϋπολογισμού 2019, για το αντίστοιχο διάστημα του 2019 και πλεονάσματος 119 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2018. 

www.MedicalManage.gr 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων