Home Επικαιρότητα Ο Όμιλος Chiesi Λαμβάνει το Βραβείο EURORDIS Black Pearl για την Καινοτομία στο Πεδίο των Σπάνιων Παθήσεων
Ο όμιλος Chiesi λαμβάνει το βραβείο EURORDIS Black Pearl για την καινοτομία στο πεδίο των Σπάνιων Παθήσεων

Ο Όμιλος Chiesi Λαμβάνει το Βραβείο EURORDIS Black Pearl για την Καινοτομία στο Πεδίο των Σπάνιων Παθήσεων

Βρυξέλλες, 13 Φεβρουαρίου, 2019 – Η Chiesi, διεθνής όμιλος προϊόντων υγείας με επίκεντρο την έρευνα (όμιλος Chiesi), βραβεύτηκε στην τελετή EURORDIS Black Pearl Awards με το Εταιρικό Βραβείο Καινοτομίας.

Η απονομή των βραβείων EURORDIS Black Pearl είναι μια ετήσια εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες, για να αναγνωρίσει τα εξαιρετικά επιτεύγματα και το έργο των ανθρώπων που κάνουν τη διαφορά στο πεδίο των σπάνιων παθήσεων.

Η Chiesi επιλέχθηκε για την ισχυρή δέσμευση στην αντιμετώπιση των σπάνιων παθήσεων, την υποστήριξη στην ανάπτυξη διαδικασιών καθώς και για τον καθοριστικό ρόλο της στην ανάπτυξη ενός μεγάλου αριθμού θεραπειών, συμπεριλαμβανομένων και προϊόντων για εξαιρετικά σπάνιες ασθένειες.

Σχετικά με τον Όμιλο Chiesi

Έχοντας την έδρα της στην Πάρμα της Ιταλίας, η Chiesi Farmaceutici είναι ένας διεθνής όμιλος προϊόντων υγείας με επίκεντρο την έρευνα, με εμπειρία άνω των 80 ετών στη φαρμακευτική βιομηχανία και με παρουσία σε 27 χώρες.

Ο Όμιλος Chiesi, ερευνά, αναπτύσσει και θέτει σε κυκλοφορία καινοτόμα φάρμακα των παθήσεων του αναπνευστικού καθώς και άλλων ειδικών και σπάνιων παθήσεων.

Διαθέτει τμήμα έρευνας και ανάπτυξης με έδρα στην Πάρμα (Ιταλία) και έχει συνενωθεί με άλλα 6 τμήματα έρευνας και ανάπτυξης στη Γαλλία, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σουηδία και τη Δανία, με σκοπό την προαγωγή των προκλινικών, κλινικών και κανονιστικών προγραμμάτων της.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων