Home Επικαιρότητα Προειδοποίηση ΕΟΦ για τα Προϊόντα Diet Slim και PowerFite
Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση των προϊόντων Diet Slim και PowerFite.

Προειδοποίηση ΕΟΦ για τα Προϊόντα Diet Slim και PowerFite

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση των προϊόντων Diet Slim και PowerFite.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ΕΟΦ, τα προϊόντα παρουσιάζονται ως συμπληρώματα διατροφής και δεν αποκλείεται να έχουν διατεθεί και στη χώρα μας, ειδικά μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εργαστηριακού έλεγχου που διενεργήθηκε από την αρμόδια Αρχή της Πορτογαλίας, τα προϊόντα περιέχουν τις φαρμακευτικές ουσίες φουροσεμίδη, φλουοξετίνη, βουπροπιόνη και σιβουτραμίνη, χωρίς αυτές να αναφέρονται στην επισήμανση.

Επομένως, κατά τη χρήση των πιο πάνω μη εγκεκριμένων προϊόντων, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του καταναλωτή.

Σε περίπτωση που τα συγκεκριμένα προϊόντα περιέλθουν στην κατοχή σας, μην τα χρησιμοποιήσετε.

Ενημερώστε άμεσα τον ΕΟΦ, ο οποίος υπογραμμίζει ότι η αγορά προϊόντων από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων