Home Επικαιρότητα Μικρή Βελτίωση του Οικονομικού Κλίματος
Μικρή Βελτίωση του Οικονομικού Κλίματος

Μικρή Βελτίωση του Οικονομικού Κλίματος

Oριακή, σε σχέση με αντίστοιχες έρευνες, βελτίωση του κλίματος αισιοδοξίας για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, εκφράζουν σχεδόν οι τρεις στους δέκα πολίτες, ενώ μεγαλύτερη αισιοδοξία υπάρχει (34%) για την προσωπική τους οικονομική κατάσταση, όπως προκύπτει από την έρευνα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Συμπερασματικά, καταφανής είναι η απαίτηση των πολιτών για την ανάγκη αύξησης των μισθών, αλλά και της ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους στους ζωτικούς τομείς παιδείας, υγείας και ασφάλειας.

Αλλά, επιτακτική είναι και η ανάγκη για ενίσχυση των επενδύσεων στη χώρα, γεγονός που δίνει το στίγμα της κοινωνίας προς τον πολιτικό κόσμο, για τη χάραξη μιας εθνικής πολιτικής, που θα δίνει προοπτικές στην οικονομία, με έμφαση στην κοινωνική συνοχή.

www.MedicalManage.gr 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων