Home Επικαιρότητα Καλλιέργεια Φαρμακευτικής Κάνναβης
Καλλιέργεια Φαρμακευτικής Κάνναβης 1

Καλλιέργεια Φαρμακευτικής Κάνναβης

Σε δύο εταιρείες, που ιδρύθηκαν πριν από λίγους μήνες με μετοχικό κεφάλαιο 100.000 ευρώ και 24.000 ευρώ αντίστοιχα, δόθηκαν οι πρώτες άδειες για την καλλιέργεια κάνναβης, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για ιατρική χρήση.

Αυτό ανακοίνωσαν, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης.

Όπως είπε ο κ. Πιτσιόρλας, αυτές οι δύο επενδύσεις είναι ύψους 22 εκατ. ευρώ και μέσω αυτών θα δημιουργηθούν 117 θέσεις εργασίας. 

Ο ίδιος ανέφερε ότι υπάρχουν ακόμη 12 επενδυτικά σχέδια, τα οποία όπως ανέφερε θα λάβουν το πράσινο φως μέχρι το τέλος του έτους.

www.MedicalManage.gr 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων