Home Επικαιρότητα 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παθήσεων του Γυναικείου Κατώτερου Ουρογεννητικού Συστήµατος και της Περιοχής του Πρωκτού
Untitled 2

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παθήσεων του Γυναικείου Κατώτερου Ουρογεννητικού Συστήµατος και της Περιοχής του Πρωκτού

Ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων που ασχολούνται με νοσήματα της συγκεκριμένης περιοχής του σώματος της γυναίκας θα συναντηθούν και φέτος, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία νοσημάτων και διαταραχών του κατώτερου ουρογεννητικού συστήματος της γυναίκας και της περιοχής του πρωκτού.

Η επιστημονική συνεργασία μεταξύ συναφών ειδικοτήτων (ασθενοκεντρική προσέγγιση) θεωρείται σήμερα ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη και αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας.

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύψει την ανάγκη του κλινικού ιατρού να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τα ιδιαίτερα προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα.

Σημαντική θέση σε όλο το Επιστημονικό Πρόγραμμα κατέχει η παρουσίαση κλινικών περιστατικών, με την ενεργό συμμετοχή των συνέδρων μέσω συστήματος απαντήσεων πολλαπλών επιλογών, ώστε να αναδειχθούν οι δυσκολίες και τα διλήμματα που πολλές φορές προκύπτουν στην κλινική πράξη.

Με την πεποίθηση ότι η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ εξειδικευμένων ιατρών θα συμβάλλει στην καλύτερη επιμόρφωση όλων μας, σας περιμένουμε στις Επιστημονικές Εκδηλώσεις του Συνεδρίου.

Περισσότερες Πληροφορίες

 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων