WEB BANNER 300π300 mgdl GREECE

ASCENSIA Diabetes Care

Η Ascensia Diabetes Care είναι μια παγκόσμια εταιρεία αφιερωμένη στη βελτίωση της ζωής των ατόμων με διαβήτη, βοηθώντας τους να πάρουν τον έλεγχο της υγείας τους. Δημιουργούμε λύσεις υψηλής ποιότητας και συστήματα ακριβείας που βοηθούν τα άτομα με διαβήτη να διαχειριστούν την κατάστασή τους και να αποκτήσουν τον έλεγχο της καθημερινότητάς τους.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε προϊόντα που έχουν θετικό και καθημερινό αντίκτυπο στη ζωή των ατόμων με διαβήτη. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι ο διαβήτης δεν παρεμποδίζει το μέλλον των ατόμων αυτών, επιτρέποντάς τους να ζουν πληρέστερες ζωές.

Η Ascensia Diabetes Care ιδρύθηκε το 2016 με την εξαγορά της Bayer Diabetes Care από την PHC Holdings. Εξυπηρετούμε άτομα με διαβήτη για παραπάνω από 70 χρόνια και το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει την παγκοσμίου φήμης σειρά συστημάτων παρακολούθησης σακχάρου CONTOUR®. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους προσφέρουν εξαιρετικά ακριβή, αλλά και εύχρηστα συστήματα παρακολούθησης γλυκόζης αίματος, βοηθώντας τα άτομα με διαβήτη να ενσωματώσουν εύκολα τη μέτρηση σακχάρου στην καθημερινότητά τους.

Είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά μας και θέλουμε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των ατόμων με διαβήτη μέσα από την καινοτομία και την εξειδικευμένη εμπειρία μας στον σακχαρώδη διαβήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.diabetes.ascensia.gr

ASCENSIA Diabetes Care
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 114 – 166 74 Γλυφάδα
Τ.: 214 100 0900
diabetescare.gr@ascensia.com 
www.diabetes.ascensia.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων