ΦΑΡΑΝ Α.Β.Ε.Ε.

ΦΑΡΑΝ Α.Β.Ε.Ε.

Η ΦΑΡΑΝ Α.Β.Ε.Ε. είναι μια σύγχρονη και συνεχώς αναπτυσόμενη Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία με ιστορία άνω των 60 ετών στην φαρμακευτική αγορά.

Όραμα της  είναι να προσφέρει καταξιωμένες θεραπευτικές προτάσεις Υψηλής Ποιότητας, Θεραπευτικής Αξίας, σύγχρονης Φαρμακευτικής Τεχνολογίας και Τεκμηριωμένης Ασφάλειας.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου οι ορίζοντες μας διευρύνονται καθημερινά με επιλεγμένες διεθνείς συνεργασίες και την εμπιστοσύνη της Ιατρικής Κοινότητας προσφέροντας θεραπευτικές λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα νοσημάτων στο χώρο της Ογκολογίας, Αιματολογίας, Νεφρολογίας, Ορθοπεδικής, Ρευματολογίας, Ενδοκρινολογίας, Παθολογίας και Γυναικολογίας.

Οι εργαζόμενοι στη  ΦΑΡΑΝ Α.Β.Ε.Ε. γνωρίζουν σε βάθος τις ανάγκες και τις ιδιομορφίες της Ελληνικής αγοράς και ενδιαφέρονται για τα θέματα υγείας τα οποία απασχολούν τους Πολίτες, τους Επαγγελματίες Υγείας και τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Είναι ποιοτικοί και σύγχρονοι, άμεσοι και ευέλικτοι.

Ταυτόχρονα αξιοποιώντας την πολυετή τους εμπειρία στο χώρο του φαρμάκου, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, έχουν υιοθετήσει ανάλογα ποιοτικά κριτήρια στη δομή και τη λειτουργία τους και έχουν στόχο να συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη ενός σύγχρονου περιβάλλοντος υγείας συνεργαζόμενοι στενά με τους Επαγγελματίες Υγείας, τις Αρχές, τους Ασθενείς και το Κοινωνικό Σύνολο.

Η ΦΑΡΑΝ Α.Β.Ε.Ε. είναι Πιστοποιημένη με  ISO 9001:2008 καθώς επίσης και με Πιστοποίηση σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση για Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα (LIoyd`s- UKAS).

ΦΑΡΑΝ Α.Β.Ε.Ε.
Αχαΐας 5
145 64, Κηφισιά 
F. 210 625 4175
T. 210 625 4190 
www.faran.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων