Τα 5+1 "Π" της Επιτυχίας των Συνεδρίων και Εκθέσεων της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ

Οι "δια ζώσης" εκδηλώσεις αποτελούν ένα δυναμικό και αποτελεσματικό μέσο για τη βελτίωση των σχέσεων με πελάτες, το χτίσιμο πιστότητας, την ενδυνάμωση της φήμης και προσδίδουν ιδιαίτερη και αναγκαία προβολή στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Στους περισσότερους από εσάς είναι γνωστά τα διεθνώς καθιερωμένα "4P" του marketing - Product, Price, Place, Promotion.

Αντίστοιχα εδώ, τοποθετούμε τους 5+1 "Π"αράγοντες για επιτυχημένο προγραμματισμό και εκτέλεση συνεδρίων και εκθέσεων.

Επάνω σε αυτούς τους "Π"αράγοντες, η ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ, αποδεδειγμένα, έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια τις εκδηλώσεις της.

Ας δούμε αυτούς τους "Π"αράγοντες έναν προς έναν:

1. Περιεχόμενο

Πριν από μερικά χρόνια αναλάβαμε τη δύσκολη αποστολή να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας του Έλληνα επαγγελματία υγείας.

Οι εκδηλώσεις μας επικεντρώνονται σε θέματα που επιμορφώνουν και εκπαιδεύουν τον επαγγελματία υγείας ως επιχειρηματία αλλά και παράλληλα αναδεικνύουν την επιστημοσύνη του για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του, με τελικό αποδέκτη τον ασθενή-πελάτη και το κοινωνικό σύνολο.

Συμμετέχουν ως ομιλητές διακεκριμένοι επιστήμονες του ακαδημαϊκού χώρου, στελέχη του διεθνούς και τοπικού επιχειρηματικού κόσμου καθώς και επιτυχημένοι επιχειρηματίες-επαγγελματίες υγείας.

2. Προβολή

Οι εκδηλώσεις προβάλλονται συστηματικά σε 50.000+ επαγγελματίες υγείας που μας ακολουθούν από έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα καθώς και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης προβάλλονται μέσω συνεχών δελτίων τύπου από κλαδικά και μαζικά μέσα ενημέρωσης, καταχωρήσεις και ανακοινώσεις στον κλαδικό τύπο και από χορηγούς επικοινωνίας καθώς και μέσω ραδιοφωνικής καμπάνιας.

3. Ποιότητα

Ο λεπτομερής προγραμματισμός των εκδηλώσεων από την επομένη κιόλας ημέρα ολοκλήρωσης της προηγούμενης και η εμπειρία της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ στην οργάνωση αποδεδειγμένα επιτυχημένων εκδηλώσεων, σε συνδυασμό με τα υψηλών προδιαγραφών συνεδριακά και εκθεσιακά κέντρα, εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την εκτέλεση των εκδηλώσεων.

4. Προσβασιμότητα

Οι εκδηλώσεις διευκολύνουν την προσέλευση των συνέδρων καθώς παρέχουν:

- Εύκολη προσβασιμότητα από όλα τα μέρη της Ελλάδος και με όλα τα μέσα,

- Δωρεάν άνετο πάρκινγκ,

- Πρόσβαση για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) σε όλους τους χώρους και

- Δωρεάν είσοδο για όλους!

5. Προσαρμοστικότητα

Τολμάμε και αλλάζουμε συνεχώς, προσαρμοζόμενοι στα δεδομένα της αγοράς.

Παρακολουθούμε τις διεθνείς και τοπικές εξελίξεις, ακούμε ενεργά τους επαγγελματίες υγείας και εσάς τους συνεργάτες μας, ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς για να μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο.

Αποτέλεσμα; Το +1 "Π", Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Για όλους τους ανωτέρω λόγους, οι εκδηλώσεις μας προσελκύουν χιλιάδες δυναμικούς και νέους επαγγελματίες υγείας από όλη την Ελλάδα που, όπως και εσείς, αναζητούν καινοτόμες λύσεις και επενδύουν ενεργά στην επιχειρηματικότητά τους.

Ευχαριστούμε που στηρίζετε τις προσπάθειές μας να "ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη".

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Με την περιήγησή σας στο medicalmanage.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.