Home Επικαιρότητα Αυξήθηκαν τα Χρέη του Δημοσίου
Αυξήθηκαν τα Χρέη του Δημοσίου

Αυξήθηκαν τα Χρέη του Δημοσίου

Σημαντική αύξηση εμφάνισαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της κυβέρνησης τον Αύγουστο και ξεπέρασαν τα 3 δισ. ευρώ, από 2,73 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.

Από τα 3,036 δισ. ευρώ, ποσό στο οποίο διαμορφώνονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της κυβέρνησης στο τέλος Αυγούστου, το 1,974 δισ. ευρώ αφορά σε ληξιπρόθεσμα χρέη των φορέων του κράτους, ενώ ποσό 1,062 δισ. ευρώ σε επιστροφές φόρου σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών εμφανίζεται αύξηση των συνολικών ληξιπρόθεσμων οφειλών, από τα 1,940 δισ. ευρώ τον Ιούλιο σε 1,974 δισ. τον Αύγουστο. 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων